Avodart bestellen

Wat is Avodart DHT?

Avodart is een middel dat wordt voorgeschreven bij een vergroot porstaat. De werkzame stof in Avodart is dutasteride, een antiandrogeen. Dit zorgt ervoor dat urine beter kan doorstromen door de plasbuis waardoor de klachten verminderen. U kunt eenvoudig Avodart bestellen bij online apotheken.

Avodart  bestellen

Werking Avodart DHT

Bij een vergroot prostaat kan deze op de urinebuis drukken waardoor de urine minder goed kan worden afgevoerd. U kunt dan minder goed plassen.

De prostaat is een klier die groeit door het hormoon dihydrotestosteron (DHT), afkomstig uit testosteron. Avodart DHT zorgt ervoor dat de aanmaak van DHT wordt geremd. De prostaat wordt weer kleiner en de urine kan weer goed doorstromen. Het duurt minstens twee tot zes maanden voor het medicijn zijn werk doet.

Gebruik Avodart DHT

Over het algemeen wordt dit medicijn zes maanden lang gebruikt. Als Avodart DHT hierna nog niet werkt dan moet u de behandeling stoppen. U kunt dit medicijn op ieder willekeurig moment op de dag nemen.

Niet gebruiken bij:

–      Zwangerschap en borstvoeding

–      Gebruik van middelen tegen hiv en aids, efavirenz en nevirapine.

Bijwerkingen Avodart DHT

Zelden komt impotentie en minder zin in seks en borstvorming voor wanneer het middel wordt gebruikt. Zeer zelden komt overgevoeligheid voor dit medicijn voor. U merkt dit aan huiduitslag en jeuk. Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bijwerkingen. Dit kunt u vaak telefonisch maar een bezoek aan uw huisarts wordt aangeraden bij ernstige bijwerkingen.

Online Avodart bestellen. DHT Dutasteride kopen?

U kunt Avodart DHT capsules eenvoudig online bestellen zonder recept bij een webshop of online apotheek. Bij uw bestelling wordt er online een recept uitgeschreven, u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept. Indien u meer informatie wenst raden wij u aan de volgende website te raadplegen: Apotheek.nl.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴