Champix bestellen

Wat is Champix?

Champix is een middel dat helpt bij het stoppen met roken. De werkzame stof Varenicline is een ontwenningsmiddel. U kunt tegenwoordig online Champix kopen. Omdat het een ontwenningsmiddel is worden de herensen bij gebruik minder gevoelig voor nicotine.  U krijgt dus minder zin in een sigaret. Als u verslaafd bent aan de nicotine in een sigaret, dan kan Champix bestellen en innemen helpen deze verslaving te stoppen.

Werking Champix

Varenicline zorgt ervoor dat nicotine geen uitwerking meer heeft op de hersenen en hier dus in mindere mate vatbaar voor zijn. Hierdoor heeft het lichaam minder behoefte aan nicotine. Bij gebruik van Champix heeft u minder last van ontwenningsverschijnselen van het stoppen met roken, omdat het ietwat het effect van nicotine simuleert. Champix bevat zelf echter geen nicotine! Dat is het belangrijkste verschil met andere middelen, zoals nicotinepleisters.

Gebruik Champix

Een week voordat u wilt gaan stoppen met roken moet u beginnen met het nemen van het medicijn. Stel dat u na die week nog gaat roken, dan zult u merken dat het roken niet dezelfde plezierige uitwerking heeft als voorheen.

De eerste drie dagen moet u één tablet van de lage sterkte (witte tabletten) innemen. De volgende vier dagen neemt u twee keer per dag een tablet van lage sterkte. Vervolgens neemt u de normale dosering van twee keer per dag een tablet met hogere sterkte (blauwe tabletten). Het maakt niet uit op welk moment van de dag u de tabletten inneemt. Stop in de tweede week van het gebruik van Champix pas met roken.

champix kopen

Effect Champix

Ongeveer vier op de tien rokers welke Champix kopen en gebruiken stopt met roken nadat ze het medicijn twaalf weken hebben geslikt. Twee op de tien rokers Champix bestellen en gebruiken houdt het stoppen met roken na een jaar nog steeds vol. Het blijvend stoppen met roken is altijd lastig. Om de kans van slagen te vergroten kunt u 2 maal twaalf weken Champix gebruiken. Ook een goede motivatie om te stoppen met roken maakt het daadwerkelijk stoppen ook gemakkelijker.

Niet gebruiken bij:

Zwangerschap en borstvoeding.

Bijwerkingen Champix

Regelmatig komt misselijkheid voor, soms met overgeven. Soms komt hoofdpijn en slapeloosheid voor. Zelden komen voor: maag-darmklachten, droge mond, moeheid, toename van de eetlust. Zeer zelden kom en voor: koorts, overmatig zweten, grieperig gevoel, verkoudheid, keelpijn en hoesten. Gevoel van dorst, psychische klachten, beven, coördinatiestoornissen en spraakstoornis. Verandering in zin in vrijen en impotentie. Verhoging van de bloeddruk, hartkloppingen en pijn op de borst. Spier- en gewrichtspijn. Wazig zien, gevoeligheid voor licht en tranende ogen. Huiduitslag, jeuk en puistjes. Overgevoeligheid voor dit middel. Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van een van de bovengenoemde bijwerkingen.

Online Champix bestellen/ Champix kopen

U kunt Champix tabletten eenvoudig online bestellen zonder recept bij een webshop of online apotheek. Champix kopen kunt u bij meerdere webshops. Bij uw bestelling wordt er online een recept uitgeschreven, u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept. Wilt u online Champix kopen? Voor meer informatie kijk op: Apotheek.nl.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴