Co-Codamol kopen

Co-Codamol bestellen

Co-Codamol bestellen zonder recept kunt u makkelijk online. Wilt u online Co-Codamol kopen lees dan eerst dit artikel. De stoffen welke werkzaam zijn, zijn paracetamol en codeïne. Het middel valt onder de pijnstillers welke prikkelingen dempend. Het is een pijnstillend geneesmiddel. De werking is als volgt. Het bestanddeel Paracetamol verlaagd de koorts en blokkeert tevens pijnsignalen welke naar de hersenen gestuurd worden. Het bestanddeel Codeïne zorgt dat eventuele pijnprikkels flink gedempt worden. Co-Codamol is een zeer krachtige pijnstiller welke men in veel verschillende situaties kan nemen.

co-codamol bestellen

Waarvoor wordt Co-Codamol gebruikt?

De pijnstiller wordt met name voorgeschreven zodra andere middelen onvoldoende werken. De pijnstiller wordt met name gebruikt bij pijn bij griep (met name bij hoestklachten), rugpijn, reumatische pijn, pijn welke na een operatie optreed. ook wordt het middel bij ziektes, hoofdpijn en veelvoorkomende soorten andere pijnklachten voorgeschreven of ingenomen. Raadpleeg de bijsluiter welke bij het medicijn wordt geleverd voor meer informatie over wijze van gebruik.

Wijze van gebruik?

Co-Codamol tabletten kunt u het beste innemen alvorens een maaltijd wordt genomen. De pijnstiller dient u op te lossen in een glas water voor inname. Los de tablet eerst op in een half glas water. U kunt naast de gangbare tabletten ook Co-Codamol kopen in bruistablet vorm. ook dan dient u de pijnstillers in water op te lossen. U dient Co-Codamol in te nemen met tussenpozen van enkele (4) uren. Mocht u het innemen vergeten zijn. Dan kunt u dat later alsnog doen. Belangrijk is dat u nimmer de dubbele dosis inneemt.

Dosering bepalen

U kunt het middel bestellen in de volgende samenstelling. Co-Codamol 500 mg paracetamol plus 15 of 30 mg codeïne per tablet.  De hoeveelheid tabletten in een doosje verschilt per verpakking. De Co-Codamol bruistabletten zijn online verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Onder andere met een inhoud van 100 of 200 tabletten per verpakking of doosje. Een volwassen persoon wordt aangeraden ongeveer 1 of 2 tabletten per 4 uur in te nemen. Maximaal mag u echter 8 pillen per 24 uur innemen. Indien u hierover meer zekerheid wilt hebben kunt u uw huisarts om advies vragen. Jongere kinderen wordt afgeraden om het middel te nemen. In specifieke gevallen kan een arts dit echter wel voor een kind voorschrijven. Geef uw kinderen nooit zonder dit advies Co-Codamol!

Merknamen van het geneesmiddel

Codeïne ,in combinatie met paracetamol is dus bekend onder de merknaam Co-Codamol. In belgie kunt u het middel ook kopen met de onderstaande merknamen:

Algocod
Dafalgan Codeine
Panadol Codeine
Paracod Mylan

Gebruik met alcohol, beinvloeding rijvaardigheid en zwangerschap

Co-Codamol met alcohol kunt u beter niet samen innemen. Alcohol versterkt namelijk de werking van het medicijn. U kunt beter helemaal geen alcohol drinken in combinatie met Co-Codamol. Doet u dit wel. Beperk dan uw inname van alcohol.

Indien u zwanger bent kunt u wel Co-Codamol gebruiken. Gebruik van Co-Codamol bij zwangerschap dient u echter alleen te doen in overleg met uw huisarts.
Omdat het middel u kan versuffen en omdat u er duizelig van kunt worden kunt u beter niet deelnemen aan het verkeer wanneer u Co-Codamol heeft ingenomen. ook kunt u er slaperig van worden wat de rijvaardigheid beïnvloed.

Bijwerkingen van Co-Codamol

Het middel kan in enkele gevallen bijwerkingen geven. Wanneer u Co-Codamol tabletten neemt kunt u mogelijk de volgende bijwerkingen ondervinden.

  • U kunt suf worden, last krijgen van slaperigheid en/of duizeligheid
  • Soms kan obstipatie optreden.
  • In sommige gevallen kunt u last krijgen van misselijkheid

 

* Raadpleeg de bijsluiter welke bij het middel wordt geleverd voor een compleet overzicht van mogelijke contra-indicaties, waarschuwingen en overige bijwerkingen bij gebruik van het middel.

 

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴