Diclofenac kopen

Wat is Diclofenac?

Diclofenac is een niet-steroïde ontstekingsremmer, of ontstekingsremmende pijnstiller. Diclofenac behoort tot de groep pijnstillers die NSAID’s worden genoemd. De pijnstiller werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het wordt dan ook voorgeschreven bij gewrichtspijn als artritis en jicht, bij artrose, spierpijn en griepklachten, maar ook bij menstruatieklachten zoals abnormaal bloedverlies en migraine. u kunt Diclofenac bestellen bij verschillende webshops. Ook kunt u Diclofenac kopen bij uw online apotheek.

Diclofenac is onder verschillende namen verkrijgbaar, zo is er Cataflam, Voltaren en Diclofenacnatrium. Diclofenac kopen kunt u eenvoudig online. Het middel is te verkrijgen in dragees, tabletten en zetpillen.

Diclofenac bestellen

Werking Diclofenac

Men voelt pijn wanneer het lichaam kenbaar wil maken dat er een verwonding aanwezig is. Er wordt dan een signaal gegeven aan de hersenen van pijn. Diclofenac voorkomt dat dit pijnsignaal de hersenen bereikt. De ontstekingremmende werking van zorgt er ook voor dat een ontsteking minder pijn doet en dat de zwelling en roodheid verminderen. Bij menstruatieklachten kan Diclofenac bovendien het bloedverlies verminderen met ongeveer een kwart. Dit is pas de volgende dag te merken.

Effect Diclofenac

Een uur na inname van Diclofenac zal de pijn afnemen. Dit duurt ongeveer zes uur. Ook bestaan er tabletten met vertraagde afgifte. Deze beginnen na twee uur te werken en duurt ongeveer tussen de 12 en 24 uur.

Gebruik Diclofenac

Neem het geneesmiddel in op een lege maag voor een snelle werking. Als u last krijgt van uw maag kunt u het medicijn ook tijdens of na het eten innemen. Bij pijn, zoals gewrichtspijn moet u dit middel niet langer dan twee weken gebruiken. Bij menstruatieklachten begint u met de inname van de pijnstillers bij de aanvang van de menstruatie en gebruikt u het 2 tot drie dagen.

Niet gebruiken bij:

Zwangerschap

Wisselwerking met andere medicijnen

–      Andere ontstekingsremmende pijnstillers zullen de kans op bijwerkingen vergroten, net als bij antistollingsmiddelen en bij middelen tegen depressiviteit en bijnierschorshormonen.

–      De werking van plasmiddelen ACE-remmers, aliskiren en angiotensine-II-blokkers en bètablokkers kan afnemen. (zoals candesartan, losartan en valsartan) en, bij hoge bloeddruk en hartfalen kan de bloeddruk verhogen en de klachten van hartfalen kunnen toenemen.

–      Methotrexaat. Diclofenac kan de bijwerkingen van methotrexaat versterken.

–      Het afweeronderdrukkende medicijn ciclosporine. De combinatie kan schadelijk zijn voor de nieren.

Bijwerkingen Diclofenac

Soms komen maag- en darmklachten voor, zoals buikpijn, misselijkheid, braken, diarree, verstopping en winderigheid.

Zelden komen voor: Een maag- of darmzweer of andere ernstige beschadiging van maag, darmen of slokdarm. Stop dan met het gebruik en neem contact op met een arts. Hoofdpijn, draaierigheid en duizelingen. Deze klachten verdwijnen na gewenning met het middel. Huiduitslag met jeuk. Bij bloedstollingziekte heeft u meer kans op bloedingen.

Zeer zelden komen voor: Ontstekingen in de mondholte en op de tong. Oorsuizen of slechter horen. Wazig zien of dubbelzien. Dikke enkels of polsen Benauwdheid door vochtophoping in de longen. Haaruitval. Psychische klachten. Overgevoeligheid voor dit medicijn. Bij psoriasis kunt u meer last krijgen van de psoriasis. Nierbeschadiging. Bloedafwijkingen, ontsteking van de alvleesklier of leverontsteking. Bij de stofwisselingsziekte porfyrie kan dit medicijn kan een aanval uitlokken. Bij gebruik gedurende meerdere weken kan de kans op een hartaanval of beroerte toenemen.

Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen. Indien u online Diclofenac bestellen gaat is het sowieso raadzaam eerst uw huisarts te consulteren. Diclofenac bestellen of Diclofenac kopen is online vaak goedkoper dan wanneer u het middel bij uw apotheek haalt.

Diclofenac bestellen/ Diclofenac kopen

U kunt eenvoudig online de pijnstiller Diclofenac bestellen.  Diclofenac kopen kunt u zonder recept bij een webshop of online apotheek. Bij het kopen van Diclofenac tabletten wordt bij uw bestelling online een recept uitgeschreven, u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴