Doxycycline kopen

Wat is Doxycycline?

Doxycycline behoort tot de tetracyclineantibiotica die werken tegen bacteriële infecties. De werkzame stof is doxycycline. Doxycycline wordt voorgeschreven bij infecties met bacteriën, bijvoorbeeld bij luchtweginfecties (zoals longontsteking, acute bronchitis, infecties bij cystische fibrose, middenoorontsteking, bijholteontsteking en keelontsteking), blaasontsteking, huidinfecties (bijvoorbeeld acne), infecties van het maag-darmkanaal, geslachtsziekten (chlamydia, gonorroe, syfilis), de ziekte van lyme en malaria. U kunt online Doxycycline bestellen bij geautoriseerde webshops. Doxycycline bestellen

Werking Doxycycline

Het middel remt de groei van bacteriën en stopt zo de bacteriële infectie. De eiwitaanmaak van de bacterie wordt geremd door het middel. Een bacterie die geen eiwit kan aanmaken, kan zich niet meer vermenigvuldigen en verdwijnt. Via Dokteronline kunt u Doxycycline kopen online.

Effect van het middel

De remmende werking op de bacteriegroei duurt ongeveer 24 uur. Na een paar dagen gebruik van Doxycycline zullen de klachten die bij de infectie horen afnemen.

Gebruik Doxycycline

Neem dit middel in bij of direct na het eten, dan is de kans op maagklachten minder groot. Een kuur duurt vaak 7 tot 10 dagen. De dokter beslist hoe lang de kuur duurt door te kijken naar het soort infectie. De eerste dag van de kuur wordt meestal een dubbele dosis genomen. Dan komt er snel een hoog gehalte doxycycline in het bloed. U mag de behandeling niet onderbreken of stoppen, u moet de kuur helemaal afmaken. De symptomen van de infectie kunnen al voor het einde van de kuur verdwijnen, maar dit houdt nog niet in dat alle bacteriën ook daadwerkelijk zijn verdwenen.

Niet gebruiken bij:

Het wordt afgeraden om het geneesmiddel te gebruiken bij zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

Bijwerkingen Doxycycline

De belangrijkste bijwerkingen die het meest voorkomen zijn maag-darmklachten, zoals misselijkheid, buikpijn, braken, gebrek aan eetlust, ontstoken tandvlees en diarree. Soms komt voor: gevoeligheid van de huid voor UV-licht (zon, zonnebank, UV-lamp).

Zelden komt voor: overgevoeligheid voor dit middel. Zeer zelden komt voor: Ontstoken slijmvliezen. Bij de stofwisselingsziekte porfyrie kan een aanval worden veroorzaakt. Leveraandoeningen. Irritatie van de slokdarm. Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen.

Wisselwerking met andere medicijnen

–      De anticonceptiepil. De werking van de anticonceptiepil kan door inname van het middel afnemen. Enkele middelen tegen huidklachten, isotretinoïne en acitretine .

–      Maagzuurbindende middelen als Antagel, Rennies, Regla PH. Als u deze tegelijk inneemt met doxycycline vermindert de opname van doxycycline in het bloed.

–      Calciumproducten verminderen de opname van doxycycline in het lichaam. IJzerproducten (ferrichloride, ferrochloride, ferrofumaraat, ferrogluconaat, ferrosulfaat) mag u niet op hetzelfde tijdstip innemen als doxycycline.

–      Medicijnen die magnesium of zink bevatten belemmeren de opname van doxycycline.

–      Sommige antibiotica, namelijk van de groep penicillines (zoals amoxicilline, feneticilline en fenoxymethylpenicilline) en cefalosporines (zoals cefalexine, cefuroxim, ceftibuten en cefaclor). Deze middelen en doxycycline kunnen elkaar tegenwerken.

–      De bloedverdunners acenocoumarol en fenprocoumon. Tetracycline kan de werking van de bloedverdunner versterken.

Doxycycline bestellen/ Doxycycline kopen

U kunt het antibioticum Doxycyclineeenvoudig online bestellen zonder recept bij een webshop of online apotheek. Indien u Doxycycline kopen wil heeft u een recept nodig. Bij uw bestelling wordt er online een recept uitgeschreven, u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept indien u online Doxycycline kopen of Doxycycline bestellen wil. Indien u meer informatie wenst kunt u handige websites vinden op: medicijn.startpagina.nl.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴