Emla Crème bestellen

Wat is Emla Crème?

Emla creme kan op de huid gesmeerd worden om dit lokaal te verdoven. De werkzame stoffen lidocaïne en prilocaïne in Emla creme zijn verdovende middelen. Deze zalf wordt gebruikt als plaatselijke verdoving bij het geven van een injectie, plaatsen van piercings of bij het schoonmaken van zweren op het been. Ook wordt het middel gebruikt tegen vroegtijdige zaadlozing. Online Emla Creme bestellen kan in diverse webshops. Wilt u online Emla Crème kopen? Lees eerst de informatie.

Werking Emla Crème

Het pijnstillende effect van Emla crème zorgt ervoor dat uw penis minder gevoelig is. Het klaarkomen kan zo worden uitgesteld omdat prikkels minder goed doordringen. het middel blijkt vaak de oplossing te zijn voor mannen welke voortijdig of te snel klaarkomen. Dit probleem kan dus eenvoudig worden opgelost door een kleine hoeveelheid op de voorhuid van de penis te smeren. Op de verpakking van het product vindt u meer informatie over de wijze van gebruik.

Gebruik Emla Crème

Bij vroegtijdige zaadlozing brengt u de crème aan op uw penis. Na vijf tot tien minuten begint de crème te werken. U kunt dan seks hebben en langer doorgaan zonder klaar te komen. Emla crème werkt ongeveer anderhalf uur. Bij gebruik op de huid als pijnstiller brengt u een dikke laag crème aan die u vervolgens afdekt met afsluitende folie. Na 60 minuten treed het middel in werking en houd ongeveer twee uur aan.

Niet gebruiken bij:

– Overgevoeligheid voor de bestanddelen van Emla crème.

– Bij kinderen jonger dan 12 maanden, die geneesmiddelen krijgen die een bepaalde bloedafwijking kunnen veroorzaken.

– Bij een aangeboren of door een onbekende oorzaak ontwikkelde bloedafwijking

Emla creme

Bijwerkingen Emla Crème

– Soms: Huidirritatie.

– Zelden: Bij de stofwisselingsziekte porfyrie kan het een aanval uitlokken.

– Zeer zelden: Methemoglobinemie, een bepaalde vorm van bloedarmoede,

Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen. Huidirritatie zal soms optreden en niet veel kwaad kunnen maar toch kunnen deze bijwerkingen hinderlijk zijn.

Emla Crème kopen / Emla Crème bestellen

U kunt bij Dokteronline eenvoudig Emla crème online bestellen zonder recept bij een webshop of online apotheek. Bij uw bestelling wordt er online een recept uitgeschreven. Bij het Emla Crème bestellen u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept. Indien u meer informatie over Emla crème kopen via internet wenst kunt u handige websites vinden op: medicijn.startpagina.nl.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴