Tramadol kopen

Wat is Tramadol?

Tramadol is een morfineachtige pijnstiller oftewel een opiaat. Tramadol valt onder de fase-2 pijnstillers en de werkzame stof in deze pijnstiller heet ook Tramadol. Bij Dokteronline kunt u erg goedkoop Tramadol bestellen. Anders dan morfine, valt Tramadol niet onder de Nederlandse Opiumwet. Tramadol bestellen

Toepassing Tramadol

Dit medicijn kan worden gebruikt bij de behandeling van chronische en ernstige pijn als fase-1 pijnstillers (Paracetamol en Ibuprofen) ontoereikend werken. Tramadol wordt ook bij zenuwpijn en artrose gebruikt. Als u last heeft van acute pijn dan werkt een ontstekingsremmer, zoals Ibuprofen beter. Het middel is verkrijgbaar in de vorm van bruistabletten, zetpillen, capsules, druppels. Let u ook op de hoeveelheid werkzame stof bij het Tramadol bestellen online.

Werking Tramadol

Het geneesmiddel zorgt ervoor dat de pijnprikkels in de hersenen niet of minder goed aankomen. U hebt minder last van de pijn en blijft rustig. Binnen 1 uur na de inname van dit medicijn (capsules, bruistabletten en druppels) vermindert de pijn. Zetpillen werken binnen 2-3 uur. De werking van gewone capsules en zetpillen is tussen de 6 en 8 uur. Tabletten en capsules met een gereguleerde afgifte hebben een werking van ongeveer 12 uur. Ook bestaan er zogenaamde ‘Once Daily’ tabletten, deze werken ongeveer 24 uur.

Niet gebruiken bij:

* Zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

* In combinatie met de volgende medicijnen:

o Andere medicijnen die het reactievermogen verminderen

o medicijnen tegen depressie: citalopram, escitalopram, fenelzine, fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine, sertraline, tranylcypromine en venlafaxine. Ritonavir, Naltrexon, Pentazocine, buprenorfine en nalbufine

Bijwerkingen Tramadol

–      Soms: Sufheid, slaperigheid, een draaierig gevoel en een verminderd reactievermogen. Misselijkheid, soms met braken.

–      Zelden: Verstopping (obstipatie).Droge mond. Duizeligheid, vooral bij opstaan uit bed of uit een stoel. Jeuk en galbulten. Zweten en hoofdpijn.

–      Zeer zelden: Moeilijk kunnen plassen. Bemoeilijkte ademhaling. Psychische klachten. Overgevoeligheid voor dit medicijn. Epileptische aanvallen. Slaap-apneu.

Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen.

 

Online Tramadol bestellen

Dit medicijn kunt u online aanschaffen. Tramadol bestellen, zonder recept en is direct leverbaar. U hebt de keus uit verschillende webshops en online apotheken die het middel Tramadol zonder recept aanbieden tegen gunstige prijzen. Een betrouwbare aanbieder is Dokteronline.com!

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴