Zamadol bestellen

 Wat is Zamadol (Tramadol)?

De werkzame stof in Zydol is tramadol. Tramadol is een morfineachtige pijnstiller oftewel een opiaat. Tramadol valt onder de fase-2 pijnstillers. Anders dan morfine, valt Tramadol niet onder de Nederlandse Opiumwet.

Werking Zamadol (Tramadol)

Het geneesmiddel Zydol zorgt ervoor dat de pijnprikkels in de hersenen niet of minder goed aankomen. U hebt minder last van de pijn en blijft rustig.

Binnen 1 uur na de inname van de tabletten en druppels vermindert de pijn. Bij zetpillen neemt de pijn binnen twee tot drie uur af. De zetpillen en gewone tabletten werken tussen de zes en acht uur. Ook bestaan er tabletten en capsules met gereguleerde afgifte, deze werken ongeveer 12 uur of 24 uur.

Gebruik Zamadol (Tramadol)

Zamadol is verkrijgbaar in tabletten van 150mg en 200mg, in druppels van 100mg en in tabletten met gereguleerde afgifte, Zamadol Melt 50mg. Deze tabletten zorgen ervoor dat de Tramadol langzaam in het bloed komt, waardoor het langer werkt.

Niet gebruiken bij:

–      Zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

–      In combinatie met de volgende medicijnen:

–      Andere medicijnen die het reactievermogen verminderen

–      medicijnen tegen depressie: citalopram, escitalopram, fenelzine, fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine, sertraline, tranylcypromine en venlafaxine. Ritonavir, Naltrexon, Pentazocine, buprenorfine en nalbufine.

 

Bijwerkingen Zamadol (Tramadol)

–      Soms: Sufheid, slaperigheid, een draaierig gevoel en een verminderd reactievermogen. Misselijkheid, soms met braken.

–      Zelden: Verstopping (obstipatie).Droge mond. Duizeligheid, vooral bij opstaan uit bed of uit een stoel. Jeuk en galbulten. Zweten en hoofdpijn.

–      Zeer zelden: Moeilijk kunnen plassen. Bemoeilijkte ademhaling. Psychische klachten. Overgevoeligheid voor dit medicijn. Epileptische aanvallen. Slaap-apneu.

Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen.

 

Zamadol (Tramadol) bestellen

U kunt Zydol (Tramadol) eenvoudig online bestellen zonder recept bij een webshop of online apotheek kopen. Bij uw bestelling wordt er hier online een recept uitgeschreven, u hoeft dus niet eerst naar de dokter voor een recept.

Delen maar deze pagina...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook

Back to top ▴